Welkom bij Kivo Petfood Noord

De zomerperiode komt er weer aan en dat betekent plannen van de vakantiedagen!! 

Wij zullen gesloten zijn voor afhalen en bezorgen in week 33 en 34 in deze periode kunt u terecht bij onze 
verkooppunten in de regio.Buiten deze weken is afhalen dagelijks mogelijk op afspraak en rijden wij onze bezorgroutes.

Tip om te voorkomen dat je vergeet te bestellen; bestel nu alvast dan kunnen wij het inplannen in de gewenste route (aangeven bij opmerkingen) en zorgen we ervoor dat alle honden en katten ook in de zomer voorzien zijn van alle lekkere voeding en snacks.
We verkopen ook 
gestoomd vlees om mee te nemen tijdens een dagje uit of naar de camping, maar ook lekker om te gebruiken in bijvoorbeeld de kong of lickimat.

fijne zomer!!


Welkom op de website van Kivo Petfood Noord, het verkooppunt van Kivo Petfood voor de noorderlijke 3 provincies (Groningen, Friesland en Drenthe) en Noord Duitsland. Middels deze website is het voor u als klant gemakkelijk om uw bestelling te plaatsen en te betalen via Ideal. U kunt ervoor kiezen om vervolgens de bestelling af te halen of te laten bezorgen. Vanaf heden is het ook mogelijk om de "houdbare"producten te laten bezorgen via DHL in heel Nederland tot een gewicht van 20 kg.

Kivo Petfood is bekend vanwege zijn goede kwaliteit Kompleet VersVoer (KVV) en droogvoer voor honden en katten. Dit blijkt ondermeer uit de uitzending van de Keuringdienst van Waarde van 23 oktober 2014. 
Naast de uitstekende kwaliteit van het voer is ook de prijs onderscheidend te noemen, dit doordat Kivo Petfood het hele productieproces in eigen handen heeft en de kosten zodoende laag weet te houden. Wij krijgen ons Kivo Kvv rechtstreeks geleverd vanaf de fabriek met diepvries transport.
Kivo Petfood is al ruim 45 jaar bekend door heel Nederland en daar buiten. .

Als Kivo Petfood Noord proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen als klant. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor onze contactgegevens verwijzen we naar het item "Contact".

Met vriendelijke groet,Jantina Berkenbosch

Kivo Petfood Noord

  • ideal.jpg

Hoofdweg 137, Harkstede Gn


U kunt ervoor kiezen om de bestelling af te halen of te laten bezorgen.
Bekijk route
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Let op!  
Week 33 en 34 Geen afhaal en bezorgen mogelijk
Week 35; Vanaf maandag 29 augustus weer afhalen mogelijk en verzenden orders maandag/ dinsdag 29- 30 augustus rijden we een extra route en normale route op vrijdag 2 september