Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Rund Compleet kilo 5 2
Rund Compleet kilo
Rund Compleet kilo
Reviews | Review toevoegen

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat uitsluitend rundvlees.

€ 27,00 *
Prijs per Doos 10 x 1000 gram

 

Aantal: 
Bestellen

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat uitsluitend rundvlees. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere soorten vlees en is dus te gebruiken voor honden met een overgevoeligheid voor bijv. kip

Deze complete maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan uw hond te geven. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bron in deze maaltijd is een hoefdier, namelijk de rund. Deze bevat hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, nier, lever, long, pens en milt, ook bevat het spiervlees en karkas. Wij gebruiken geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen. Wel is het verstandig om meerdere diersoorten per week te voeren omdat je hond zo aan een groter scala aan verschillende bouwstoffen en aminozuren komt.

Verhouding:

Deze complete maaltijd bestaat voor 100% uit vers rundvlees.

Dit wordt samengesteld uit:

- 65% spiervlees
- 20% orgaanvlees
- 15% bot

Analyse:

Ruw eiwit:      16,9%
Ruw vet:        9,7%
Ruw celstof:    1,9%
Ruw as:         1,4%
Calcium:        0,6%
Fosfor:           0,2%
Vocht:            71,9%

Houdbaarheid:

In bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Ontdooide toestand in de koelkast 2 à 3 dagen houdbaar.

Hoeveelheid voer:

Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid. Zorg ervoor dat uw hond ten alle tijden de beschikking heeft over voldoende vers water.


Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Review toevoegen

Wij willen u bedanken voor schrijven van een review. Wij hechten veel waarde aan uw mening en ervaring als klant.
Uw review zal eerst door ons bekeken worden alvorens deze op de site wordt geplaatst. Wanneer we uw review goedkeuren, zal deze zichtbaar worden op onze site.

Met vriendelijke groet,

Michiel Schouwenaars
Kivo Petfood Noord

Roelien de Vries -

Helemaal eens met onderstaande reactie, hier krijgen ze ook standaard Kivo compleet en voor de afwisseling rund/pens of kip.

Koos Dijkema -

Wij geven dagelijks Kivo Compleet, maar 's weekends wisselen wij dat af met Kivo Rund Compleet en ook krijgen ze bij ons Kivo Kip/Vis Compleet. Voor de honden hoeft deze afwisseling misschien niet, omdat ze alles gewoon lekker vinden. Wij mensen houden van afwisseling en qua kwaliteit doet de één niet voor de ander onder. Toch leuk als je af en toe wat anders kunt voorzetten.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.