Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Kivo High Energy Premium Geëxtrudeerd 5 1
Kivo High Energy Premium Geëxtrudeerd
Kivo High Energy Premium Geëxtrudeerd
Reviews | Review toevoegen

Kivo High Energy is een volledige en uitgebalanceerde voeding, specifiek ontwikkeld voor zeer actieve, energieke honden zoals politie en jachthonden, of voor honden met speciale fysiologische behoefte

€ 34,50 *
Prijs per Zak

 

Aantal: 
Bestellen

Kivo High Energy is een volledige en uitgebalanceerde voeding, specifiek ontwikkeld voor zeer actieve, energieke honden zoals politie en jachthonden, of voor honden met speciale fysiologische behoeftes, zoals bijvoorbeeld tijdens dracht en lactatie. Deze brok is geëxtrudeerd. Dat wil zeggen dat deze brok op hogere temperatuur wordt verhit. De ingrediënten zetten uit waardoor een krokant brok ontstaat. Dit type brok stimuleert kauwen. Het bevat alle hoogwaardige eiwitten, vetten, vitamines en mineralen die onmisbaar zijn.

Kivo High Energy is het resultaat van een zorgvuldige selectie van de beste ingrediënten, gekozen op basis van de volgende criteria: verteerbaarheid van eiwitten en koolhydraten, hoge gehaltes aan belangrijke aminozuren in het eiwit, hoge gehaltes aan essentiële onverzadigde vetzuren en een perfecte balans van mineralen en oligo-elementen.

Ingrediënten:

Kippenmeel, maïsmeel, gerstmeel, dierlijk vet, maïsglutenmeel, gehydroliseerd kippeneiwit, rijstmeel, bietenpulp, lecithine, biergist, eipoeder, zout, dicalciumfosfaat, l lysine, dl methionine, vitaminen en mineralen.

Review toevoegen

Wij willen u bedanken voor schrijven van een review. Wij hechten veel waarde aan uw mening en ervaring als klant.
Uw review zal eerst door ons bekeken worden alvorens deze op de site wordt geplaatst. Wanneer we uw review goedkeuren, zal deze zichtbaar worden op onze site.

Met vriendelijke groet,

Michiel Schouwenaars
Kivo Petfood Noord

Kyrogo's vizslakennel -

Wij gebruiken de high energie brok als we op reis gaan met de honden en als extra maaltijd naast kivo compleet pond.
Onze actieve jachthonden krijgen zo de juiste hoeveelheid voedingstoffen om goed te blijven presteren.
We hebben gemerkt dat de spier opbouw afneemt als we een andere brok nemen.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.