Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Kivo Senior Light
Kivo Senior Light
Reviews | Review toevoegen

Kivo Senior een volledige en uitgebalanceerde voeding voor de oudere hond. Het wordt ook aak gebruikt voor honden met overgewicht omdat er een lagere eiwit-vet verhouding in zit. Het is bereid uit zor

€ 33,50 *
Prijs per zak a 15 kg

 

Aantal: 
Bestellen

Kivo Senior een volledige en uitgebalanceerde voeding voor de oudere hond. Het wordt ook aak gebruikt voor honden met overgewicht omdat er een lagere eiwit-vet verhouding in zit. Het is bereid uit zorgvuldig geselecteerde grondstoffen in een uitgekiende samenstelling. Deze brok is geëxtrudeerd. Dat wil zeggen dat deze brok op hogere temperatuur wordt verhit. De ingrediënten zetten uit waardoor een krokant brok ontstaat. Dit type brok stimuleert kauwen. Het bevat alle hoogwaardige eiwitten, vetten, vitamines en mineralen die onmisbaar zijn.

Ingrediënten:

Mais, kippenmeel, rijst, gerst, gevogeltevet, bietenpulp, lijnzaad, vismeel, gist, vitamine en mineralen, glucosamine, chondroïtine.


Analyse:

Ruw eiwit 17%, ruw vet 8%, ruwe celstof 3%, ruwe as 6%, calcium 1%, fosfor 0.7%.

Review toevoegen

Wij willen u bedanken voor schrijven van een review. Wij hechten veel waarde aan uw mening en ervaring als klant.
Uw review zal eerst door ons bekeken worden alvorens deze op de site wordt geplaatst. Wanneer we uw review goedkeuren, zal deze zichtbaar worden op onze site.

Met vriendelijke groet,

Michiel Schouwenaars
Kivo Petfood Noord

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.