Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Energy geperst
0 Reviews | Review toevoegen

Kivo Energy geperst is een hoogwaardige geperste voeding die in het bijzonder geschikt is voor de actieve hond. Het bevat een verhoogd eiwit en vet gehalte.

€ 42,50 *
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Kivo Energy geperst is een hoogwaardige geperste voeding die in het bijzonder geschikt is voor de actieve hond. Het bevat een verhoogd eiwit en vet gehalte, waardoor de energiepeil van uw hond op de juiste hoogte blijft bij inspanning. Doordat deze voeding geperst is, is tijdens het productieproces geen langdurige verhitting en hoge druk toegepast. Hierdoor blijven alle aminozuren, vetzuren, vleeseiwitten, oliën, vitaminen en mineralen beter beschikbaar voor uw hond.

Kivo Energy is het resultaat van een zorgvuldige selectie van de beste ingrediënten, gekozen op basis van de volgende criteria: verteerbaarheid van eiwitten en koolhydraten, hoge gehaltes aan belangrijke aminozuren in het eiwit, hoge gehaltes aan essentiële onverzadigde vetzuren en een perfecte balans van mineralen en oligo-elementen.

Ingrediënten:
Granen (rijstmeel 17%), vlees en dierlijke bijproducten (kippenmeel 16%, rundermeel 11,5%), oliën en vetten (zalmolie 0,5%), eiproduct, plantaardige bijproducten, biergist.

Analyse:
Ruw eiwit 26%,
ruw vet: 16%,
ruwe as 5,6%,
ruwe celstof 4,4%,
calcium 1,2%,
fosfor 1,0%

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.