Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Kip & Pens Adult geperst 5 4
Kip & Pens Adult geperst
Reviews | Review toevoegen

Kivo Kip & Pens is een hoogwaardige geperste voeding die fijn gemalen pens bevat. Kivo Kip & Pens is een geperste brok. Het bevat kip, pens en rijst. Voor de slecht etende hond is Kivo Kip & Pens de

€ 41,50 *
Prijs per zak a 15 kg

 

Aantal: 
Bestellen

Kivo Kip & Pens is een hoogwaardige geperste voeding die fijn gemalen pens bevat. Kivo Kip & Pens is een geperste brok. Het bevat  kip, pens en rijst. Voor de slecht etende hond is Kivo Kip & Pens de ideale voeding. Dit komt door de geur en smaak van pens die een gunstige werking kan hebben op de eetlust. Bij dit productieproces is geen langdurige verhitting en hoge druk toegepast. Hierdoor blijven dus alle aminozuren, vetzuren, vleeseiwitten, oliën, vitaminen en mineralen onbeschadigd en dus perfect beschikbaar voor uw hond.

Ingrediënten:

Kippenmeel (min. 22%), ontsloten rijstmeel (min. 18%), havermeel,pensmeel (min. 5%), olien en vetten, bietenpulp, eipoeder, johannesbroodmeel.

Review toevoegen

Wij willen u bedanken voor schrijven van een review. Wij hechten veel waarde aan uw mening en ervaring als klant.
Uw review zal eerst door ons bekeken worden alvorens deze op de site wordt geplaatst. Wanneer we uw review goedkeuren, zal deze zichtbaar worden op onze site.

Met vriendelijke groet,

Michiel Schouwenaars
Kivo Petfood Noord

anoniem -

Prima brok. Gebruiken we nu al ruim twee jaar voor onze beagle. Ze is er gek op! In combinatie met versvoer Kivo Compleet, waar ze ook van begint te kwijlen, zo lekker vindt ze dat. Mooie vacht, compacte ontlasting en een super vrolijke hond.

Mario -

Het is voor ons een beetje te vroeg om een goede beoordeling te kunnen geven. Naar onze ervaring kun je na een maand of twee, het best beoordelen of het voer geschikt en "goed" is voor de honden. Eerste indruk is goed, afgaande op reuk, hond eet het met smaak. Ik kom hier op terug. Tot nu aan goede ervaring. Onze boxer zal straks een nest moeten krijgen, dus lijkt me een goede mogelijkheid geven om te beoordelen.

-

Wij zijn zeer tevreden over dit product. Dit in combinatie met vers vlees (compleet) heeft onze hond een prachtige vacht en - misschien wat onsmakelijk - keurige ontlasting. Sinds dag 1 vindt onze hond deze brokken lekker en na de wandeling einde middag volgt ze ons tot ze haar brokken heeft gekregen.

-

Voor onze ADHD boxer lang op zoek geweest naar een passende brok. Het was een vreselijk slechte (kieskeurige??) eter en in combinatie met zijn drukke gedrag was hij bij tijd en wijle echt heel mager. Maakte me daar wel zorgen over. Uiteraard vele soorten en smaken geprobeerd. Totdat ik kivo kip/pens probeerde en dat was vanaf de allereerste voerbeurt een succes! Waar hij in het verleden soms wel 2 dagen zn brokken liet staan is het nu onmogelijk hem te vergeten, want hij sjouwt net zo lang achter me aan tot ik zijn voerbak heb gevuld. En hij ziet er super uit!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.