Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Kat Versvlees Compleet Rund/Kip/Zalm
Kat Versvlees Compleet Rund/Kip/Zalm
2 Reviews | Review toevoegen

Vers vlees voor de kat is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor de volwassen kat. Deze voeding bevat vers kippenvlees, vers rundvlees en verse zalm. Dit voer is rijk aan Omega

€ 4,50 *
Prijs per 4 rollen a 250 gram (1 kg)

 

Aantal: 
Bestellen

Vers vlees voor de kat is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor de volwassen kat. Deze voeding bevat vers kippenvlees, vers rundvlees en verse zalm. Dit voer is rijk aan Omega 3 vetzuren. Deze vetzuren hebben een gunstige werking op de vacht en huid. Het kan tevens een verbetering zijn van een atopie welke wordt veroorzaakt door een allergie. 

Tot slot hebben Omega 3 vetzuren een ontstekingsremmend effect en is het bevorderend voor soepele gewrichten.

Deze complete maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw kat dagelijks nodig heeft en is dus geschikt om elke dag aan uw kat te geven. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bronnen in deze maaltijd rund, kip en vette vis. Deze bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, nier, lever, long, en milt, ook bevat het spiervlees en karkas/graat. In deze maaltijd is meer spiervlees gebruikt omdat je zo de behoefte aan taurine kan te vervullen. Wij gebruiken geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen. 

Houdbaarheid:

In bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Ontdooide toestand in de koelkast 2 à 3 dagen houdbaar.

Hoeveelheid voer:

Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid. Zorg ervoor dat uw kat ten alle tijden de beschikking heeft over voldoende vers water.

Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

J. Berkenbosch - 05-12-2016 13:25

Kittens eten er goed van!

Hj Schipper - 31-03-2016 11:00

Prima vlees voor onze kat hij doet het er prima op. Tevens goede service

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.