Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Geit & Eend Compleet Pond
Geit & Eend Compleet Pond
0 Reviews | Review toevoegen

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat vers geitenvlees en vers eendenvlees.

€ 41,50 *
Prijs per Doos 20 x 500 gram

 

Aantal: 
Bestellen

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat vers geitenvlees en vers eendenvlees. Deze voeding is geschikt voor honden met een overgevoeligheid voor kip en/ of rund omdat er gebruik wordt gemaakt van dierlijke eiwitten die weinig in de standaard hondenvoeding voorkomen. 

Deze complete maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan uw hond te geven. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bronnen in deze maaltijd zijn van een hoefdier, namelijk de geit en van een gevogelte, namelijk de eend. Deze bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, long, nier, lever, en pens, ook bevat het spiervlees en karkas. Wij gebruiken geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen. Wel is het verstandig om meerdere diersoorten per week te voeren omdat je hond zo aan een groter scala van verschillende bouwstoffen en aminozuren komt.

Verhouding:

Deze complete maaltijd bestaat voor 50% uit vers geitenvlees en voor 50% uit vers eendenvlees.

Dit wordt samengesteld uit:

- 65% spiervlees
- 20% orgaanvlees
- 15% bot

Analyse:

Ruw eiwit:     13,8%
Ruw vet:        16,3%
Ruw celstof:    1,5%
Ruw as:         2,2%
Calcium:        1.1%
Fosfor:           0,5%
Vocht:            64,4%

Houdbaarheid:

In bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Ontdooide toestand in de koelkast 2 à 3 dagen houdbaar.

Hoeveelheid voer:

Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid. Zorg ervoor dat uw hond ten alle tijden de beschikking heeft over voldoende vers water.


Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.