Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Konijn Compleet pond
Konijn Compleet pond
1 Reviews | Review toevoegen

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat uitsluitend konijnenvlees.

€ 46,50 *
Prijs per Doos 20 x 500 gram

 

Aantal: 
Bestellen

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat uitsluitend konijnenvlees. Er wordt geen gebruik gemaakt van andere soorten vlees. Dit komt ten goede voor honden met een overgevoeligheid voor bepaalde eiwitten. 
Het is namelijk een maaltijd met maar één dierlijke eiwitbron: konijn. Het wordt vaak gebruikt voor het eliminatiedieet om allergieën te achterhalen.

Deze complete maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan uw hond te geven. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bron in deze maaltijd is een haasachtige, namelijk het konijn. Deze bevat hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, lever, long en nier, ook bevat het spiervlees en karkas. Wij gebruiken geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen. Wel is het verstandig om meerdere diersoorten per week te voeren omdat je hond zo aan een groter scala van verschillende bouwstoffen en aminozuren komt.

Verhouding:

Deze complete maaltijd bestaat voor 100% uit vers konijnenvlees.

Dit wordt samengesteld uit:

- 65% spiervlees
- 20% orgaanvlees
- 15% bot

Analyse:

Ruw eiwit:     17,5%
Ruw vet:         9,4%
Ruw celstof:     0,7%
Ruw as:          7,7%
Calcium:         2,4%
Fosfor:            1,4%
Vocht:           65,9%

Houdbaarheid:

In bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Ontdooide toestand in de koelkast 2 à 3 dagen houdbaar.

Hoeveelheid voer:

Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid. Zorg ervoor dat uw hond ten alle tijden de beschikking heeft over voldoende vers water.


Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Henk Meijer - 28-01-2016 19:52

Dit vinden mijn honden het aller aller lekkerst om te eten.
Als de bakken leeg zijn worden ze door de keuken geslingerd voor meer!!!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.