Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Meat to go Compleet kilo
Meat to go Compleet kilo
0 Reviews | Review toevoegen

Deze voeding is een gepasteuriseerde, complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze worst is 1 uur lang verhit op 90 graden Celsius, waardoor deze langer houdbaar is na ontdooien.

€ 39,00 *
Prijs per Doos 10 x 1000 gram

 

Aantal: 
Bestellen

Deze voeding is een gepasteuriseerde, complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze worst is 1 uur lang verhit op 90 graden Celsius, waardoor deze langer houdbaar is na ontdooien. Het is ideaal als take-way voor als u op vakantie gaat. Het is daarnaast makkelijk in schijfjes te snijden en dus handig om te gebruiken als beloning.

Deze complete maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan uw hond te geven. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bronnen in deze maaltijd zijn  gevogelte, namelijk kip en vette vis, namelijk paling. Deze bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, maag en lever, ook bevat het spiervlees en karkas/graat. Het is verstandig om meerdere diersoorten per week te voeren omdat je hond zo aan een groter scala aan verschillende bouwstoffen en aminozuren komt.

Verhouding:

Deze complete maaltijd bestaat voor 70% uit verse kip, 15% uit verse paling, 10% uit groente en voor 5%  uit rijst.

Analyse:

Ruw eiwit:       14,8%
Ruw vet:         20,4%
Ruw celstof:     1,2%
Ruw as:           5,0%
Calcium:          1,8%
Fosfor:             1,2%
Vocht:            57,2%

Houdbaarheid:

In bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Ontdooide toestand in de koelkast 7 dagen houdbaar.

Hoeveelheid voer:

Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid. Zorg ervoor dat uw hond ten alle tijden de beschikking heeft over voldoende vers water.Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.