Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Paard & Konijn Compleet pond
Paard & Konijn Compleet pond
1 Reviews | Review toevoegen

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat vers paardenvlees en vers konijnenvlees.

€ 53,50 *
Prijs per Doos 20 x 500 gram

 

Aantal: 
Bestellen

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat vers paardenvlees en vers konijnenvlees. Deze voeding is geschikt voor honden met een voedselintollerantie omdat er gebruik wordt gemaakt van dierlijke eiwitten die weinig in de standaard hondenvoeding voorkomen. 

Deze complete maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan uw hond te geven. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bronnen in deze maaltijd zijn van een hoefdier, namelijk het paard en van een haasachtige, namelijk het konijn. Deze bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, nier, lever, long, ook bevat het spiervlees en karkas. Wij gebruiken geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen. Wel is het verstandig om meerdere diersoorten per week te voeren omdat je hond zo aan een groter scala van verschillende bouwstoffen en aminozuren komt.

Verhouding:

Deze complete maaltijd bestaat voor 80% uit vers paardenvlees en voor 20% uit vers konijnenvlees.

Dit wordt samengesteld uit:

- 65% spiervlees
- 20% orgaanvlees
- 15% bot

Analyse:

Ruw eiwit:     19,8%
Ruw vet:          6,2%
Ruw celstof:    0,1%
Ruw as:            2,5%
Calcium:           1,3%
Fosfor:              0,8%
Vocht:             72,1%

Houdbaarheid:

In bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Ontdooide toestand in de koelkast 2 à 3 dagen houdbaar.
 
Hoeveelheid voer:

Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid. Zorg ervoor dat uw hond ten alle tijden de beschikking heeft over voldoende vers water.


Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

francesca - 10-11-2017 20:33

mijn hond krijgt jeuk van rund,kip en lam, maar paard en konijn gaat prima. Hij vindt het zalig en geniet van elke maaltijd.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.