Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Pens & Kip kilo
Pens & Kip kilo
2 Reviews | Review toevoegen

Deze voeding is een verse diepgevroren basismaaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat bacteriën en enzymen die erg goed zijn voor de darmflora van uw hond.

€ 30,50 *
Prijs per Doos 10 x 1000 gram

 

Aantal: 
Bestellen

Deze voeding is een verse diepgevroren basismaaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat bacteriën en enzymen die erg goed zijn voor de darmflora van uw hond. Dit komt door de hoeveelheid pens die erin zit. De pens is één van de vier magen van de koe, namelijk de eerste maag. Het bevat de Lactobacillus Acidophilus, een probiotische bacterie, die goed is voor darmflora van uw hond. Het is daarom gunstig voor honden met maag en darmproblemen. Het is ook goed om 1 à 2 keer per week pens te voeren om de darmflora te 'boosten'.

Wij gebruiken geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen. Bij deze maaltijd is noodzakelijk om meerdere diersoorten te voeren omdat dit geen complete voeding is. Een voeding is compleet als er verschillende essentiële voedingsstoffen in zitten zoals verschillende organen, spiervlees en karkas. 

Verhouding:

Deze basismaaltijd bestaat voor 90% verse runderpens en 10% vers kippenvlees.

Analyse:

Ruw eiwit:      14,0%
Ruw vet:         17,6%
Ruw celstof:     2,5%
Ruw as:          1,9%
Calcium:         0,4%
Fosfor:            0,3%
Vocht:            68,3%

Houdbaarheid:

In bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Ontdooide toestand in de koelkast 2 à 3 dagen houdbaar.

Hoeveelheid voer:

Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid. Zorg ervoor dat uw hond ten alle tijden de beschikking heeft over voldoende vers water.
 

Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

danielle verbaan - 06-12-2018 15:28

prima vlees, de honden eten het met smaak. hele snelle levering!

Roelien de Vries - 25-08-2017 10:14

Dit is echt vlees met een luchtje, maar wat vinden de honden het lekker, ik geef het af en toe voor de afwisseling. De honden vinden het heerlijk. Prijs kwaliteit verhouding is goed en de service is geweldig!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.