Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Rund & Kip Compleet Pond 5 14
Rund & Kip Compleet Pond
Reviews | Review toevoegen

Rund en Kip compleet is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat vers rundvlees en vers kippenvlees.

€ 28,00 *
Prijs per Doos 20 x 500 gram

 

Aantal: 
Bestellen

Rund en Kip compleet is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat vers rundvlees en vers kippenvlees. Deze complete maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan uw hond te geven. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bronnen in deze maaltijd zijn : hoefdier (rund) en gevogelte (kip). Deze bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, nier, lever, long, pens en milt, ook bevat het spiervlees en karkas.

Wij gebruiken geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen. Wel is het verstandig om meerdere diersoorten per week te voeren omdat je hond zo aan een groter scala aan verschillende bouwstoffen en aminozuren komt.

Verhouding:

Deze complete maaltijd bestaat voor 60% uit vers rundvlees en voor 40% uit vers kippenvlees.

Dit wordt samengesteld uit:

- 65% spiervlees
- 20% orgaanvlees
- 15% bot

Analyse:

Ruw eiwit:      15,4%
Ruw vet:         17,4%
Ruw celstof:     1,5%
Ruw as:           3,4%
Calcium:         1,1%
Fosfor:            0,7%
Vocht:            64,1%

Houdbaarheid:

In bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Ontdooide toestand in de koelkast 2 à 3 dagen houdbaar.
 
Hoeveelheid voer:

Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid. Zorg ervoor dat uw hond ten alle tijden de beschikking heeft over voldoende vers water.

Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Review toevoegen

Wij willen u bedanken voor schrijven van een review. Wij hechten veel waarde aan uw mening en ervaring als klant.
Uw review zal eerst door ons bekeken worden alvorens deze op de site wordt geplaatst. Wanneer we uw review goedkeuren, zal deze zichtbaar worden op onze site.

Met vriendelijke groet,

Michiel Schouwenaars
Kivo Petfood Noord

danielle verbaan -

ziet er prima uit en de honden vinden het heerlijk. verpakking is ook fijn.

jannie visser -

mooi vers vlees, wat goed in de smaak valt.
is ook netjes verpakt

Greetje van Hezel -

onze hond doet het heel erg goed op dit voer , hij is er gek op en hij is voor een Franse Buldog heel fit ik loop er iedere dag een uur mee,dus .....Kivo Compleet Pond houd je hond gezond!!!

Alexander.P -

Mijn hond boxer geniet van dit nat voer en in combinatie met spirulina poeder blijft zijn gezondheid en conditie goed en de voedingscombinatie maakt zijn vacht glanzend.Super.

Roelien de Vries -

Net sinds een paar maanden onze kruising Newfoundlander met een Benner over gezet van brokken op vers vlees, omdat ie altijd schilverig op de huid was, vaak jeuk had en 's zomers ook nog wel eens een hotspot had. 1 doosje geprobeerd en de schilvers verdwenen heel snel, hopelijk blijven de hotspots nu ook weg. Zoals het nu gaat willen we nooit meer anders.

Annelies Steling -

Al jaren voer ik Kivo aan mijn hond. Het is een herder met een gevoelig maag-darmstelsel die dankzij Kivo compleet nergens last van heeft. Tevens is hij 6 jaar en vrij van tandsteen!

Het product neemt weinig ruimte in beslag, is snel ontdooit en wordt via perfecte service thuis bezorgd.

Kevin Timmermans -

We hebben een standaard bestelling, bestaat uit 2 maal compleet pond
een kip compleet pond, pens/kip pond en de rund compleet pond

wij zijn erg tevreden, reden eigenlijk mede dat we een lastige eten "hadden"
sinds we nu Kivo geven, hebben we nu 2 goede smakelijke genieters
ook onze kitten eet er smakelijk van mee naast haar brokken.

conclusie:
voor ons niks anders meer, ook de heren die je te woord staan zijn altijd vriendelijk en er zijn meerdere mogelijkheden je bestelling thuis te krijgen.

erg prettig!

of the Stony Fields -

Naast de kilo verpakking van KIVO heb ik ook altijd wat ponds verpakkingen op voorraad. IS sneller ontdooid in geval van "vergeten"!
Trouwens.........prima bezorging!

Greetje vam Hezel -

Onze Sam krijgt ook vanaf dat we hem hebben Kivo, hij is er gek op en doet het erg goed, ook de levering gaat geweldig een telefoontje van hoe laat op de dag erop en het gaat altijd goed, een luisterend oor en interesse naar de hond toe, echt een aanrader!!!

Ina Wiegman -

Onze Diesel (old english bulldog) had altijd vanaf pup wisselvallige ontlasting. Heb toen verschillende merken voeding geprobeerd maar het veranderde niet. Hij is nu twee en sinds een half jaar krijgt hij kivo. s'morgens brok en s'avonds vlees, sindsdien is de ontlasting perfect. Iedereen die mij vraagt wat volgens mij de beste voeding voor de hond is adviseer ik kivo. Niet alleen de voeding is goed maar ook de service is perfect, als je een vraag of advies nodig hebt staan ze altijd voor je klaar. Top

Tom Kiewiet -

Onze honden in de kennel krijgen dagelijks een portie Kivo compleet aangevuld met de energiebrok van Kivo.
De honden doe het er erg goed op, energiek en ze zitten goed in hun vacht.

Tanja Lennips -

Ik geef mijn hond van 7 nu inmiddels al heel wat jaren kivo. In eerste instantie at hij in zijn " jonge" jaren brokken (diverse merken), alleen merkte ik dat hij dit steeds slechter at. Hij kreeg een voedsel allergie, en begon zijn pootjes af te kluiven. ( rode uitslag als gevolg). Toen ik over versvoer hoorde wilde ik het graag proberen te voeren. Het was vanaf dag 1 een succes. Hij heeft vanaf toen nooit meer last van zijn allergie gehad. Inmiddels heb ik nu ook een chihuahua pup er bij, deze at bij de fokker brokjes, eenmaal thuis meteen op versvoer gezet en heb nooit problemen. Kivo compleet vind ik, maar vooral mijn honden een groot succes, ik kan het iedereen aanraden. Ik heb een periode in zeeland gewoond en had daar een kivo punt maar moest het altijd zelf ophalen. Kivo noord daar in tegen heeft de top service van het afleveren! Echt een uitkomst.

-

Prima voer, de honden vinden het heerlijk en ze doen het er prima op!
Ook de service is prima!

Kris -

Onze Jack (yorky-chihuahua) had problemen met zijn ontlasting, echt heel erg. Daardoor ook problemen met zijn anaalklier. Advies gevraagd aan KIVO en na antwoord én uitnodiging, samen met Jack naar Veldhoven gegaan en met vers vlees thuis gekomen. Na 2 dagen waren alle problemen over. Het overgewicht na castratie én brokken was er zo af en hij blijft prima op een gezond gewicht. Hij vindt het vlees heerlijk, is aktief, vacht is gezond en een ontlasting waar hij en ik erg blij van worden! Zijn "zusje" doet het prima op de puppy variant. Zo blij dat we Kivo hebben gevonden.
Een adsolute aanrader voor iedere hondenbezitter!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.