Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Rund & Kip Puppy Compleet Pond 5 4
Rund & Kip Puppy Compleet Pond
Reviews | Review toevoegen

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke pup. Deze voeding bevat vers rundvlees en vers kippenvlees.

€ 28,00 *
Prijs per Doos 20 x 500 gram

Voorraad : 11

Aantal: 
Bestellen

Deze voeding is een verse diepgevroren complete maaltijd die geschikt is voor elke pup. Deze voeding bevat vers rundvlees en vers kippenvlees. Deze complete maaltijd bevat alle essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft en is geschikt om dagelijks aan uw hond te geven. Het is samengesteld uit de beste ingrediënten en bevat de juiste calcium - fosfor verhouding om te voorkomen dat uw pup groeipijnen krijgt. Ook is deze voeding fijner gemalen zodat uw pup het makkelijk kan eten.

​De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bronnen in deze maaltijd zijn: hoefdier (rund) en gevogelte (kip). Deze bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, nier, lever, long, pens en milt, ook bevat het spiervlees en karkas. Wij gebruiken geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen.

Verhouding:

Deze complete maaltijd bestaat voor 60% uit vers rundvlees en voor 40% uit vers kippenvlees.

Dit wordt samengesteld uit:

- 70% spiervlees
- 20% orgaanvlees
- 10% bot

Analyse:

Ruw eiwit:    14,7%
Ruw vet:       16,7%
Ruw celstof:    4,1%
Ruw as:         2,5%
Calcium:        0,6%
Fosfor:           0,4%
Vocht:             66%

Houdbaarheid:

In bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Ontdooide toestand in de koelkast 2 à 3 dagen houdbaar.

Hoeveelheid voer:

Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid. Zorg ervoor dat uw hond ten alle tijden de beschikking heeft over voldoende vers water.

Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen.

Review toevoegen

Wij willen u bedanken voor schrijven van een review. Wij hechten veel waarde aan uw mening en ervaring als klant.
Uw review zal eerst door ons bekeken worden alvorens deze op de site wordt geplaatst. Wanneer we uw review goedkeuren, zal deze zichtbaar worden op onze site.

Met vriendelijke groet,

Michiel Schouwenaars
Kivo Petfood Noord

Juliette -

Na meerdere merken (met grote namen) vers vlees geprobeerd te hebben, is dit het eerste vlees dat onze Doodle graag eet. Ze doet het er super op, eet haar voerbak eindelijk leeg en dat voor een prettige prijs. En niet alleen het product is goed, maar ook de manier van bestellen en levering zijn super! Kortom: echt een aanrader!

-

De website is overzichtelijk en de bestelling wordt snel geleverd. Onze Tibetaanse Terrier pup vindt het eten heerlijk. Er zit alles in wat ze nodig heeft. Ontlasting is mooi stevig, ze heeft een prachtig wit gebit en een glanzende vacht. Echt een aanrader! De volgende keer gaan we over op 'volwassen' voer, ook via Kivo.

Chantal -

Hero onze old english bulldog van 9 weekjes oud, doet het super op vers vlees. Mooie glanzend vacht, ontlasting mooi. Ik ga zeker door met vers vlees.

Kris -

Onze Jill (maltezer-jack russel)is er DOL op!!
Met brokken uit de winkel kwam ze te veel aan.
Nu met vers vlees gaat het prima, ze is levendig, ontwikkeld zich goed, vacht is prachtig en ontlasting een plaatje!
Heel blij mee!

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.