Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Assortiment:
Om nog beter te kunnen voldoen aan uw wens, hebben we ons assortiment aanzienlijk uitgebreid. Zo is er van al onze droogvoervarianten voortaan een kleinere verpakking verkrijgbaar. Onze geëxtrudeerde brokken zijn nu ook in emmers van 4,5 kg beschikbaar. Onze geperste brokken zijn er in zakken van 5 kg. Deze kleinere hoeveelheden maakt uitproberen gemakkelijker, met als doel dat u een variant vindt die het beste aansluit bij de wensen en het dieet van uw hond.
Daarnaast hebben we ook ons assortiment natuurlijke snacks uitgebreid. Hierbij hebben we ook gedacht aan de mensen die graag B.A.R.F. voeren. Zo hebben we vanaf vandaag o.a. runderlong, runderhart en runderlever in het assortiment.

Planning voorjaarsvakantie:
Wij zijn gesloten van vrijdag 26 februari t/m zondag 6 maart. Om onze klanten tegemoet te komen, zullen we donderdag 25 februari onze bezorgronde doen. Dit om te voorkomen dat we 2 weken achter elkaar niet kunnen bezorgen. Het is dan ook van belang dat uw bestellingen van week 8 uiterlijk dinsdag 23 februari bij ons binnen zijn om levering op donderdag 25 februari te kunnen garanderen.

Reviews:
Het is op onze site voor u als klant ook mogelijk om reviews te schrijven over onze producten. Dit kan erg zinvol zijn voor andere klanten die op zoek zijn naar informatie van u als medegebruiker en ervaringsdeskundige. Ook geven de reviews ons als Kivo Petfood Noord belangrijke informatie over hoe u als klant onze producten ervaart. Wij vinden dit erg belangrijk en willen dan ook stimuleren dat u als klant uw mening aan ons kenbaar maakt middels het schrijven van een review. Vandaar dat wij de eerste 3 maanden van 2016 per maand een gratis doos versvoer (t.w.v. € 25,75) weggeven aan 1 van de klanten die een review schrijft. Zeker de moeite waard dus om uw mening kenbaar te maken!
    13-01-2016 00:00
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Let op!

In week 8 is er geen afhaal mogelijkheid in Harkstede en zal er geen bezorgroute worden gereden.

De route van 14 februari zal op 12/ 13 februari worden gereden evt ook s avonds
De route van 21 februari zal op 24/ 25 februari worden gereden evt ook s avonds

Afhalen is wel mogelijk bij onze andere verkooppunten kijk hiervoor op de site

M.vr.gr.
Jantina Berkenbosch

Kivo Petfood Noord.& Fun4Dogs

.