Bezorgen

U kunt er voor kiezen om uw Kivo producten op te halen aan de Hoofdweg 137, Harkstede Gn. U kunt hier met PIN betalen. Wilt u uw bestelde producten thuisbezorgd hebben, is dit ook een optie. Wij bezorgen namelijk in de Noorderlijke 3 provincies, Groningen, Friesland en Drenthe, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Let op!; ivm COVID-19 verruimen wij tijdelijk de bezorgoptie's om ook voor mensen die de deur niet uit kunnen toch het eten voor de dieren te kunnen regelen. In een straal van 15 km om ons huisadres beszorgen we op de DINSDAG en VRIJDAG tegen een gereduceerd tarief. Vraag naar de mogelijkheden

Om voor bezorging in aanmerking te komen, is het van belang dat u een bestelling doet van minimaal 10 kg in versvoer en/of droogvoer. Bestelt u 10 kg, brengen wij € 7,50 bezorgkosten in rekening. Wanneer u 30 kg voer  of meer dan €75 bestelt, bezorgen wij de producten gratis bij u thuis.

Het is goed om te weten dat wanneer u uw bestelling voor woensdag 17:00 uur plaatst, wij garanderen dat wij vrijdag (in dezelfde week) uw producten bezorgen. Plaatst u uw bestelling later, zullen wij onze uiterste best doen om uw bestelling dezelfde week nog te bezorgen. Wij kunnen dit echter niet garanderen.
Wij nemen donderdagavond contact met u op om het tijdstip van bezorgen (op vrijdag) door te geven.


 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.