Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Bezorgen

U kunt er voor kiezen om uw Kivo producten op te halen aan de Hoofdweg 137, Harkstede Gn. U kunt hier met PIN betalen. Wilt u uw bestelde producten thuisbezorgd hebben, is dit ook een optie. Wij bezorgen namelijk in de Noorderlijke 3 provincies, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Om voor bezorging in aanmerking te komen, is het van belang dat u een bestelling doet van minimaal 10 kg in versvoer en/of droogvoer. Bestelt u 10 kg, brengen wij € 7,50 bezorgkosten in rekening. Wanneer u 30 kg voer  of meer dan €75 bestelt, bezorgen wij het voer gratis bij u thuis.

Het is goed om te weten dat wanneer u uw bestelling voor dinsdag 17:00 uur plaatst, wij garanderen dat wij vrijdag (in dezelfde week) uw producten bezorgen. Plaatst u uw bestelling later, zullen wij onze uiterste best doen om uw bestelling dezelfde week nog te bezorgen. Wij kunnen dit echter niet garanderen.
Wij nemen donderdagavond contact met u op om het tijdstip van bezorgen (op vrijdag) door te geven.

We bezig om het aantal bezorg momenten in de week uit te breiden. Waarschijnlijk ook met een avond bezorging. Als u hier al belangstelling voor heeft kunt u altijd contact zoeken (mail, telefoon, app) om te kijken wat er mogelijk is
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.