Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Bezorgen

U kunt er voor kiezen om uw Kivo producten op te halen aan de Hoofdweg 137, Harkstede Gn. U kunt hier met PIN betalen. Wilt u uw bestelde producten thuisbezorgd hebben, is dit ook een optie. Wij bezorgen namelijk in de Noorderlijke 3 provincies, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Om voor bezorging in aanmerking te komen, is het van belang dat u een bestelling doet van minimaal 10 kg in versvoer en/of droogvoer. Bestelt u 10 kg, brengen wij € 7,50 bezorgkosten in rekening. Wanneer u 30 kg voer  of meer dan €75 bestelt, bezorgen wij de producten gratis bij u thuis.

Het is goed om te weten dat wanneer u uw bestelling voor woensdag 17:00 uur plaatst, wij garanderen dat wij vrijdag (in dezelfde week) uw producten bezorgen. Plaatst u uw bestelling later, zullen wij onze uiterste best doen om uw bestelling dezelfde week nog te bezorgen. Wij kunnen dit echter niet garanderen.
Wij nemen donderdagavond contact met u op om het tijdstip van bezorgen (op vrijdag) door te geven.

We bezig om het aantal bezorg momenten in de week uit te breiden. Waarschijnlijk ook met een avond bezorging. Als u hier al belangstelling voor heeft kunt u altijd contact zoeken (mail, telefoon, app) om te kijken wat er mogelijk is
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Let op!

In week 8 is er geen afhaal mogelijkheid in Harkstede en zal er geen bezorgroute worden gereden.

De route van 14 februari zal op 12/ 13 februari worden gereden evt ook s avonds
De route van 21 februari zal op 24/ 25 februari worden gereden evt ook s avonds

Afhalen is wel mogelijk bij onze andere verkooppunten kijk hiervoor op de site

M.vr.gr.
Jantina Berkenbosch

Kivo Petfood Noord.& Fun4Dogs

.