Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Bezorgen

Let op
, week 8 zullen wij niet bezorgen, de route van 22 februari zal worden gereden op maandag 25 februari zowel overdag als s avonds! 

U kunt er voor kiezen om uw Kivo producten op te halen aan de Hoofdweg 137, Harkstede Gn. U kunt hier met PIN betalen. Wilt u uw bestelde producten thuisbezorgd hebben, is dit ook een optie. Wij bezorgen namelijk in de Noorderlijke 3 provincies, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Om voor bezorging in aanmerking te komen, is het van belang dat u een bestelling doet van minimaal 10 kg in versvoer en/of droogvoer. Bestelt u 10 kg, brengen wij € 10 bezorgkosten in rekening. Wanneer u 30 kg voer bestelt, bezorgen wij het voer gratis bij u thuis.

Het is goed om te weten dat wanneer u uw bestelling voor dinsdag 17:00 uur plaatst, wij garanderen dat wij vrijdag (in dezelfde week) uw producten bezorgen. Plaatst u uw bestelling later, zullen wij onze uiterste best doen om uw bestelling dezelfde week nog te bezorgen. Wij kunnen dit echter niet garanderen.
Wij nemen donderdagavond contact met u op om het tijdstip van bezorgen (op vrijdag) door te geven.

We bezig om het aantal bezorg momenten in de week uit te breiden. Waarschijnlijk ook met een avond bezorging. Als u hier al belangstelling voor heeft kunt u altijd contact zoeken (mail, telefoon, app) om te kijken wat er mogelijk is
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Let op!
Vrijdag 22 februari worden er geen bestellingen bezorgd.
Deze route wordt op 25 februari verreden.

Kijk voor meer informatie in de nieuwsbrief of de nieuwspagina. Wil je niks missen, abboneer je dan op de nieuwsbrief (links onderaan de pagina)

M.vr.gr.
Jantina Berkenbosch
Kivo Petfood Noord.