Bezorgen

IU kunt er voor kiezen om uw Kivo producten op te halen aan de Hoofdweg 137, Harkstede Gn. U kunt hier met PIN betalen. Wilt u uw bestelde producten thuisbezorgd hebben, is dit ook een optie. Wij bezorgen namelijk in de Noorderlijke 3 provincies, Groningen, Friesland en Drenthe, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Om voor bezorging in aanmerking te komen, is het van belang dat u een bestelling doet van minimaal 10 kg in versvoer en/of droogvoer. Bestelt u 10 kg, brengen wij € 7,95 bezorgkosten in rekening. Wanneer u voor meer dan €85 bestelt, bezorgen wij de producten gratis bij u thuis.

Het is goed om te weten dat wanneer u uw bestelling voor woensdag 17:00 uur plaatst, wij op vrijdag (in dezelfde week) uw producten bezorgen.
Plaatst u uw bestelling later, neem dan even contact op als u het nog dezelfde week geleverd wilt hebben, dan zullen wij onze best doen om uw bestelling dezelfde week nog te bezorgen. Wij kunnen dit echter niet garanderen.
Wij nemen donderdagavond contact met u op om het tijdstip van bezorgen (op vrijdag) door te geven.


Vanaf 2022 is er ook de mogelijkheid om in de provincie Groningen op de dinsdag geleverd te krijgen (evt in de avond). Geef dit bij de bestelling duidelijk aan bij de opmerkingen. De bestelling moet dan maandag voor 12 uur bij ons binnen zijn om te kunnen verwerken!

Het duurt nog even, maar om alvast goed voorbereid te zijn hierbij onze planning voor februari 2023
Wij zullen gesloten zijn van 25 februari 2023 t/m 4 maart 2023 voor zowel afhalen als bezorgen, Dat betekend dat we vrijdag 24 februari nog een route rijden en dan weer 6 maart (extra route op de maandag) 

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies

Let op!  

Wij zullen rondom de feestdagen gesloten zijn. We zijn gesloten van 23 december t/m 4 januari, 5 en 6  januari zullen we weer een bezorgroute doen. Tip bestel tijdig en geef evt bij opmerkingen aan wanneer het geleverd mag worden!