Bezorgen

U kunt er voor kiezen om uw Kivo producten op te halen aan de Hoofdweg 137, Harkstede Gn. U kunt hier met PIN betalen. Wilt u uw bestelde producten thuisbezorgd hebben, is dit ook een optie. Wij bezorgen namelijk in de Noorderlijke 3 provincies, Groningen, Friesland en Drenthe, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Om voor bezorging in aanmerking te komen, is het van belang dat u een bestelling doet van minimaal 10 kg in versvoer en/of droogvoer. Bestelt u 10 kg, brengen wij € 7,50 bezorgkosten in rekening. Wanneer u voor meer dan €85 bestelt, bezorgen wij de producten gratis bij u thuis.

Het is goed om te weten dat wanneer u uw bestelling voor woensdag 17:00 uur plaatst, wij op vrijdag (in dezelfde week) uw producten bezorgen.
Plaatst u uw bestelling later, neem dan even contact op als u het nog dezelfde week geleverd wilt hebben, dan zullen wij onze best doen om uw bestelling dezelfde week nog te bezorgen. Wij kunnen dit echter niet garanderen.
Wij nemen donderdagavond contact met u op om het tijdstip van bezorgen (op vrijdag) door te geven.


Vanaf 2022 is er ook de mogelijkheid om in de provincie Groningen op de dinsdag geleverd te krijgen (evt in de avond). Geef dit bij de bestelling duidelijk aan bij de opmerkingen. De bestelling moet dan maandag voor 12 uur bij ons binnen zijn om te kunnen verwerken!

Het duurt nog even, maar om alvast goed voorbereid te zijn hierbij onze planning voor december 2022
Wij zullen gesloten zijn van 24 december 2022 t/m 2 januari 2023 voor zowel afhalen als bezorgen, Dat betekend dat we donderdag 22 en vrijdag 23 december nog een route rijden en dan pas weer 6 januari. 

 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies