Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Geachte klant,

 

Met ingang van 01-10-2017 gaat er een wijziging plaatsvinden binnen Kivo Petfood Noord. Na 5 jaren samen ons Kivo verkooppunt op de kaart te hebben gezet, heeft Lex Blok besloten om te stoppen. Dit zodat hij zijn tijd en aandacht op andere zaken kan richten.

 

Michiel gaat op vertrouwde voet verder met Kivo Petfood Noord. Hij gaat bij de bezorgingen voortaan hulp krijgen van Jantina Berkenbosch ( Fun4Dogs Harkstede). De bestellingen worden nog steeds op vrijdag bezorgd zoals u van ons gewend bent.

 

Wanneer u uw bestelling graag zelf ophaalt, betekent dit dat deze voortaan opgehaald kunnen worden aan de Grote Beerstraat 474 in Groningen. Om het ophalen zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen gaat er gewerkt worden met ophaaldagen. De ophaaldagen zijn vooralsnog dinsdag, woensdag en donderdag. Voordat u uw bestelling ophaalt, zou het mooi zijn wanneer u even een telefoontje doet zodat we een passend tijdstip kunnen vinden. Weet dat het nu bij afhalen ook mogelijk is om te betalen met PIN. Dat scheelt weer een ritje naar een PIN apparaat!

 

Ik wil Lex heel veel succes wensen en tevens bedanken voor de fantastische samenwerking. Ondanks het vertrek van Lex gaat Kivo Petfood Noord nog steeds volle kracht vooruit!

 

Met vriendelijke groet,

 

Michiel Schouwenaars 

    01-10-2017 00:00
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

Let op!

In week 8 is er geen afhaal mogelijkheid in Harkstede en zal er geen bezorgroute worden gereden.

De route van 14 februari zal op 12/ 13 februari worden gereden evt ook s avonds
De route van 21 februari zal op 24/ 25 februari worden gereden evt ook s avonds

Afhalen is wel mogelijk bij onze andere verkooppunten kijk hiervoor op de site

M.vr.gr.
Jantina Berkenbosch

Kivo Petfood Noord.& Fun4Dogs

.