Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Vrijdag 30 maart is het goede vrijdag. Omdat op deze dag veel mensen vrij zijn en soms op pad gaan, hebben we besloten komende week onze bezorgdag van vrijdag 30 maart naar donderdag 29 maart te verplaatsen. De bezorgingen zullen gedurende de middag- en avonduren plaatsvinden.
Om een goede bezorgplanning te kunnen maken voor de komende week, is het van belang dat we uw bestelling uiterlijk dinsdag 27 maart hebben ontvangen. Het zou mooi zijn wanneer u hier rekening mee wil houden bij het plaatsen van uw bestelling. 

Nieuwe variant geperste brok:

Vanaf maandag 2 april zal er een nieuwe geperste brok in ons assortiment beschikbaar zijn. De Kivo Rund is een geperste brok die als hypo-allergene voeding gebruikt mag worden. Dit betekent dat deze brok is samengesteld met maar één dierlijke eiwitbron, namelijk rund. Kivo Rund bevat alle voedingsstoffen die uw hond dagelijks nodig heeft.
Bij het productieproces van deze brok is geen langdurige verhitting en hoge druk toegepast. Hierdoor blijven dus alle aminozuren, vetzuren, vleeseiwitten, oliën en vitaminen onbeschadigd en dus perfect beschikbaar voor uw hond. Al met al een super goede brok die zeker het proberen waard is.
    26-03-2018 00:00
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.