Producten
Aanmelden nieuwsbrief
Aanmelden
9ce74be1103cfb704c210c8e0942aa2c.png
Beste Klanten,

In week 8 zullen wij geen bezorg route rijden. Dit betekent dat bestellingen vanaf 15 februari geplaatst, bezorgd zullen worden op maandag 25 februari. Wij bezorgen dan overdag, maar ook s avonds! De route van vrijdag 15 februari zullen we gewoon rijden en voor mensen die toch nog wat nodig hebben zullen we op ons afhaaladres beperkt open zijn voor afhalen! Daarnaast zijn onze verkooppunten natuurlijk ook gewoon geopend.


We willen de komende maanden de bezorgmogelijkheden uitbreiden met 1 of 2 dagdelen, ook evt in de avond. Ik zal de komende weken gebruiken om te inventariseren bij de klanten waar behoefte aan is. Daarnaast is er op ons afhaaladres inmiddels een grotere capaciteit en alles uit voorraad leverbaar. Zowel vers vlees, als brok en ook snacks, verzorgingsproducten en voedingssupplementen. Dus na een telefoontje, app of mail iedere dag de mogelijkheid om bestellingen op afspraak af te halen tussen 9.00 en 21.00.
In de kleine shop is het ook mogelijk om losse worsten te kopen en zo eens een nieuwe smaak te proberen voor de hond of kat!

 
Dus houd de bestel en bezorg data in de gaten zodat u op tijd de producten in huis hebt!


 
    04-02-2019 00:00
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.